Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ Β’ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών, δεν υποκύπτουμε στο δίλημμα ποιος είναι το "μικρότερο κακό". Αυτή η λογική έχει δοκιμαστεί επανειλημμένα κι έχει αποδειχθεί πάντα ότι, το εμφανιζόμενο μικρότερο κακό είναι είτε εξίσου, είτε χειρότερο από το προηγούμενο κακό. Εκφράζουμε την αντίθεσή μας με οποιονδήποτε τρόπο στην κάλπη (λευκό ή άκυρο). Δεν πρόκειται να δώσουμε λευκή επιταγή σε κανέναν, άλλωστε το στοίχημα δεν είναι μόνο «ποιος δήμαρχος», αλλά και πόσο δυνατή είναι η Λαϊκή Αντιπολίτευση.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι σύμβουλοι στις κοινότητες, εκλεγμένοι με την «Λαϊκή Συσπείρωση» ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του β’ γύρου, θα έχουν τη δική τους συμβολή στην ανάδειξη των προβλημάτων, στη διεκδίκηση λύσεων και διατύπωση προτάσεων με βάση τις ανάγκες των εργαζομένων, της νεολαίας, των ανέργων, των γυναικών, των συνταξιούχων, των λαϊκών στρωμάτων. 



Εκφράζουμε τη στήριξη μας στο λαό της Πάτρας, της Πετρούπολης, της Καισαριανής, του Χαϊδαρίου και της Ικαρίας στους 5 δήμους που η Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ ήταν πλειοψηφία την προηγούμενη πενταετία και με νέα ορμή στο β’ γύρο να αναδείξουν ξανά αγωνιστικές δημοτικές αρχές. 


Καλούμε τους δημότες στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, σε μαζική συμμετοχή στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών με λευκό ή άκυρο!

Καμία ανοχή σε καμία πολιτική που δεν εκφράζει τα συμφέροντα μας, τις λαϊκές ανάγκες!