Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


Απευθύνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς ιδιαίτερα σε όσους και όσες συμπαρατάχθηκαν με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και το ΚΚΕ κι έδωσαν μαζί μας ενιαία απάντηση σε ΕΕ, κυβερνήσεις και αντιλαϊκές δημοτικές αρχές. Χαιρετίζουμε τους νέους και τις νέες που, με τη νεανική τους ψήφο στα κόκκινα ψηφοδέλτια, θα συμπορευθούν μαζί μας το επόμενο διάστημα στους αγώνες που έρχονται. Χαιρετίζουμε όλους και όλες που μας τίμησαν συμμετέχοντας ως υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Μαραθώνα».

Η «Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα» εκλέγει δύο Δημοτικούς Συμβούλους στο ΔΣ Μαραθώνα, ενώ με τα πρώτα στοιχεία που υπάρχουν, αποκτά έδρες στα Κοινοτικά Συμβούλια και συγκεκριμένα τρεις στο Βαρνάβα και για πρώτη φορά από μία σε Γραμματικό και Μαραθώνα.

Οι Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης θα συνεχίσουν και τη νέα τετραετία αξιοποιώντας τη συμμετοχή τους τόσο στο Δ.Σ. όσο και στα Κ.Σ., να ενημερώνουν για τη νέα επίθεση που θα είναι ενιαία από μεριάς Δήμου, Κυβέρνησης, Ε.Ε. κατά των κατοίκων του Δήμου μας. Να προετοιμάζουν τους κατοίκους στον αγώνα που θα συνεχιστεί για: Ελεύθερες παραλίες, για να πάρει άλλη ορμή ο αγώνας κατά του Χ.Υ.Τ.Α., για μόνιμη, σταθερή δουλειά για όλους, για τα προβλήματα της Παιδείας και της νεολαίας, για την αποκατάσταση όλων των πυρόπληκτων με την 100% αποζημίωσή τους κλπ. Θα είναι πάντα εδώ για να προτείνουν λύσεις με γνώμονα την καλυτέρευση της ζωής του λαού της περιοχής μας, απέναντι σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή Διοίκηση προκύψει.

Για το λόγο αυτό καλούμε τους ψηφοφόρους

Να ρίξουν άκυρο και λευκό στην κάλπη στο δεύτερο γύρο των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών.

Καλούμε όλους όσους μας στήριξαν, όσους συμπορεύθηκαν μαζί μας να συνεχίσουμε μαζί για την ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Θα δώσουμε και αυτή τη μάχη με αισιοδοξία, κόντρα σε διλήμματα, που θα δυναμώσουν ακόμη περισσότερο, στο όνομα κάποιων επιμέρους διαφορών, που δε θα αλλάζουν την ουσία της στρατηγικής σύμπλευσης ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ , τη Ν.Δ. και τα άλλα κόμματα.


Προειδοποιούμε ότι μετά τις εκλογές, θα πέσουν οι μάσκες των «ανεξάρτητων», «αδέσμευτων», «υπερκομματικών», των «όλοι μαζί για το καλό του τόπου». Θα προσπαθήσουν να εφαρμόσουν κατά γράμμα την αντιλαϊκή νομοθεσία για την Τοπική Διοίκηση.

Καλούμε τους εργατοϋπαλλήλους, τους εργαζόμενους στο Δήμο, τους ανέργους, τους μικρομεσαίους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία της περιοχής μας να μην υποκύψουν στο εκβιαστικό δίλημμα να επιλέξουν το «μικρότερο κακό», να είναι έτοιμοι για τους αγώνες που έρχονται. 
Απέναντι σε αυτή την πολιτική η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα θα συνεχίσει να είναι η μοναδική αντιπολίτευση μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Δεσμευόμαστε να προχωρήσουμε μπροστά, πιο δυναμικά, πιο αποφασιστικά στο πλευρό του λαού.