Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Σπύρος Ηλίας - Βιογραφικό Υποψηφίου Δημάρχου

Ο Σπύρος Ηλίας γεννήθηκε το1970 και κατοικεί μόνιμα στον Βαρνάβα. Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Ζαφείρη και έχουν τέσσερα παιδιά. Επαγγελματικά  δραστηριοποιήται ως αυτοαπασχολούμενος σε ηλεκτρομηχανολογικά έργα. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Πτυχιούχων Ανωτέρας και Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης, εκλεγμένο μέλος του Διοικητού  Συμβούλιου της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του δήμου Μαραθώνα.

Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Βορείου Τομέα  του ΚΚΕ και έχει διατελέσει Πρόεδρος της κοινότητας Βαρνάβα με την Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα.

 

Απλώνουμε το χέρι της συμπόρευσης για το καλό του τόπου μας. Δεν χρειάζεται να συμφωνεί κάποιος σε όλα για να  στηρίξει την Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα. Δεν έχουμε σκοπό να σου παρουσιάσουμε ένα «πρόγραμμα» από ατελείωτες προτάσεις για μεγάλα έργα και φωτογραφίες εικονικής πραγματικότητας.

Εμείς βιώνουμε τα προβλήματα, ξέρουμε που «πονάει» ο Δήμος μας και έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε για τις σύγχρονες ανάγκες και την ζωή που αξίζει σε μας και τα παιδιά μας.