Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Παρουσιάζουμε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους από τον Βαρνάβα.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΛΕΝΗ 

Είναι πτυχιούχος Φυσικής με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Ιατρική Φυσική -Ακτινοφυσική. Σήμερα σπουδάζει για την απόκτηση δεύτερου πτυχίου στην Ιατρική Σχόλη Αθήνας. Είναι κάτοικος Βαρνάβα.

 

 

ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

Γεννήθηκα και ζω στον Βαρνάβα. Είμαι 50 χρονών και πατέρας δύο παιδιών. Είμαι επαγγελματίας αγρότης και διατηρώ κατάστημα με φρούτα και λαχανικά στο Πικέρμι Αττικής από το 1998. Φιλοδοξία μου και σκοπός μου είναι να μπορέσω να βάλω ένα λιθαράκι για το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας και μια καλύτερη ποιότητα ζωής για τον τόπο μας.

 

ΚΟΛΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ)

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Βαρνάβα Αττικής. Υπήρξα υπάλληλος ΟΤΑ και τώρα είμαι συνταξιούχος.Διετέλεσα πρόεδρος στο Σύλλογο Νεολαίας Βαρνάβα και πρόεδρος για μια 10ετια του Αθλητικού Ομίλου Βαρνάβα . Εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο εργαζομένων ΟΤΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ με συμμετοχή σε δύο τακτικά και δύο ενδιάμεσα συνέδρια . Συμμετέχω εδώ και 35 χρόνια ενεργά και όχι από απόσταση στον αγώνα κατά των χωματερών στην περιοχή μας . Αποφάσισα να συμπορευτώ με την Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα πιστεύοντας ότι είναι η μόνη παράταξη που με το πρόγραμμα της και την αγωνιστικότητα που την διακατέχει θα δώσει λύση στα προβλήματα του Δήμου μας.

 

 ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΣ

Γεννήθηκα στον Πειραιά και μεγάλωσα στην Πετρούπολη, με καταγωγή από Λεπτοκαρυά Θεσπρωτίας. Το 2005 εγκαταστάθηκα μόνιμα στον Βαρνάβα όπου ζω μέχρι σήμερα. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο του τουρισμού και συγκεκριμένα στα ξενοδοχεία από το 1995.
Από τα μαθητικά μου χρόνια ασχολήθηκα με τα κοινά και συνεχίζω ακόμη χωρίς διακοπή, μέσα από Σωματεία (Προέδρος Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Άρη Πετρούπολης), την Αδελφότητα Λεπτοκαρυάς, την Ομοσπονδία Μουργκάνας (Προέδρος των 16 ιστορικών χωριών), την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος όπου στο προηγούμενο Δ.Σ. είχα εκλεγεί με την Ηπειρωτική Συσπείρωση (Αναπληρωτής ταμίας). Ο αγώνας για καλύτερη ζωή δεν σταματά ποτέ και είναι δύσκολος. Γίνεται όμως ευκολότερος όταν δεν είσαι μόνος και τον δίνεις μέσα από την «Λαϊκή Συσπείρωση».

 

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βαρνάβα και είναι 27 χρόνων. Είναι δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» από τις εκλογές του 2019, όπου και εκλέχτηκε σε ηλικία μόλις 23 ετών. Έχει φοιτήσει στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Σήμερα εργάζεται ως ηλεκτρολόγος, ενώ παράλληλα είναι παραγωγός αγροτικών προϊόντων. Ως φοιτητής είχε δράση στο φοιτητικό κίνημα με το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ).
Παρόλη την αδιαφορία και την ανυπαρξία της κακής σημερινής δημοτικής αρχής, ιδιαίτερα στα χρόνια του κορονοϊού με την απαξίωση των δημοτικών συμβουλίων, έδωσε μάχες για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα του τόπου. Πορεύτηκε με ανιδιοτέλεια, αίσθημα προσφοράς, με γνώμονα το κοινό καλό και με αποτελεσματικότητα σε ότι ανέλαβε.
«Ζητώ από τους πολίτες του δήμου μας δυναμική στήριξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και του υποψηφίου δημάρχου Σπύρου Ηλία, για να κερδίσουμε όλοι μαζί αυτά που μας αξίζουν. Να κερδίσουμε έναν δήμο που θα έχει προτεραιότητα τις ανάγκες των πολλών και θα λειτουργεί με διαφάνεια και τιμιότητα σε όλους τους τομείς του».

 

 ΦΩΤΗΣ ΡΑΙΚΟΣ

Είμαι 27 χρόνων. Εργάζομαι σε μια εταιρία ως ιδιωτικός υπάλληλος. Μεγαλωμένος στον Βαρνάβα Αττικής, αλλά και στο Γραμματικό Αττικής, έχω βιώσει όλα τα προβλήματα και τις ελλείψεις της περιοχής μας. Η αγάπη μου για τον τόπο μου με παρότρυνε να στηρίξω ενεργά τη «Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα» και τον Σπύρο Ηλία, κατεβαίνοντας με τον συγκεκριμένο συνδυασμό. Βλέπουμε καθημερινά εδώ και χρόνια, πως μόνο μέσα από τον οργανωμένο αγώνα κερδίζουμε μάχες δίπλα σε πραγματικούς αγωνιστές, οι οποίοι είναι αλληλέγγυοι και μπροστάρηδες σε όλους τους αγώνες που έχουν δοθεί. Μαζί με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα» θα αγωνιστώ και εγώ για τις πραγματικές λαϊκές ανάγκες των ανθρώπων του δήμου μας.