Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΞΟΡΜΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ» Να φτάσει παντού το Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ για τις εκλογές της 7ης Ιούλη

Μεγάλη εξόρμηση για να φτάσει πλατιά στους εργαζόμενους και τη νεολαία το Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ για τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιούλη ξεκινάει από το Σάββατο 8 Ιούνη το πρωί, με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου».

Οι Οργανώσεις ανεβάζουν τους ρυθμούς για την κρίσιμη μάχη των εθνικών εκλογών, παίρνοντας τη σκυτάλη από το πλατύ άνοιγμα που πραγματοποίησαν μαζί με χιλιάδες οπαδούς, συναγωνιστές υποψήφιους στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με οπαδούς που συγκρότησαν εκατοντάδες εκλογικές επιτροπές στήριξης του Κόμματος.

Τα πλάνα διακίνησης είναι αυξημένα, με στόχο να φτάσει ο «Ριζοσπάστης» σε εργαζόμενους που στις πρόσφατες τριπλές κάλπες έκαναν το βήμα και στήριξαν το Κόμμα, αλλά και σε όσους δίστασαν, έριξαν με βαριά καρδιά ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ ή στη ΝΔ, υποκύπτοντας στα κάλπικα διλήμματα.

Το πρόγραμμα των εξορμήσεων περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο άνοιγμα στις συνοικίες, σε χώρους νεολαίας και αλλού, ενώ από το πρωί της Δευτέρας οι Οργανώσεις του Κόμματος θα βρεθούν σε χώρους δουλειάς.

Παράλληλα «τρέχει» και πρόγραμμα συσκέψεων από όλες τις Οργανώσεις, όπου γίνεται συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις και την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιούλη, με την επεξεργασία του σχεδιασμού για να φτάσει πλατιά το κάλεσμα ισχυροποίησης του ΚΚΕ.