Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Κομπρεμί των Πατούλη, Δούρου, Τζήμερου για τον ΧΥΤΑ Γραμματικού - Παρέμβαση του Γ. Πρωτούλη

Η σύμπραξη και το κομπρεμί των παρατάξεων των Πατούλη, Δούρου και Τζήμερου στην υπόθεση του ΧΥΤΑ στη Βορειοανατολική Αττική αναδείχθηκε για άλλη μία φορά στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, όπου η περιφερειακή αρχή έφερε προς έγκριση την κατασκευή ενός δρόμου για να εξυπηρετείται η λειτουργία του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό.
Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Περιφέρειας Αττικής Γιάννης Πρωτούλης σε παρέμβασή του κάλεσε την περιφερειακή αρχή να αποσύρει το θέμα και να το επαναφέρει με βάση τα αιτήματα των φορέων, των σωματείων, αλλά και του Δήμου Μαραθώνα.
Κατήγγειλε μάλιστα την περιφερειακή αρχή που κοροϊδεύει τον κόσμο της περιοχής καθώς υποτίθεται ότι συζητά με τους κατοίκους για την υπόθεση του ΧΥΤΑ Γραμματικού και την ίδια ώρα προωθεί προς ψήφιση την κατασκευή οδικών έργων που διευκολύνουν τη λειτουργία του!
Η πρόταση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» απερρίφθη και οι τρεις παρατάξεις ψήφισαν την πρόταση της πλειοψηφίας, απουσία μάλιστα του περιφερειάρχη, ο οποίος παρέστη μόνο για το κόψιμο της πίτας για το νέο έτος και στη συνέχεια αποχώρησε από τη συνεδρίαση.