Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Το δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα, όλες η παρατάξεις που το απαρτίζουν, καταψήφισαν την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για συζήτηση του γεγονότος με τον πυροβολισμό εργαζομένων σε θερμοκήπιο της περιοχής

Παρακαλούμε όπως φέρετε σα θέμα εκτός ημερησίας διάταξης, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 30/1/20 το  θέμα: Τραυματισμός εργατών γης από τον εργοδότη τους σε θερμοκήπιο της περιοχής. Πρόκειται για απαράδεκτη εγκληματική  ενέργεια εργοδότη εις βάρος εργαζόμενων οι οποίοι  ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους,  με τον εργοδότη να  πυροβολεί με κυνηγετική καραμπίνα και να τους τραυματίζει  στο πόδι.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα καλεί το δημοτικό συμβούλιο αλλά και τους πολίτες του δήμου μας, να καταδικάσουν το απαράδεκτο γεγονός  το οποίο μας φέρνει εικόνες άλλης εποχής.
Οι φιλήσυχοι βιοπαλαιστές αγρότες του δήμου μας, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι δημότες , έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι μπορούν να συνυπάρξουν με τους εργάτες  μετανάστες πού φιλοξενούνται  εργαζόμενοι σκληρά στην περιοχή, χωρίς όλο το προηγούμενο διάστημα να υπάρχουν ανάλογα ακραία περιστατικά.
Πρέπει να απομονωθούν και να καταδικαστούν συνολικά από όλο το λαό  του Μαραθώνα τέτοια μεμονωμένα περιστατικά, που προσβάλουν  τα ανθρώπινα αλλά και τα εργασιακά δικαιώματα.

 ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ