Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ


Σήμερα ο κόσμος έχει την εμπειρία από περιφερειακές και δημοτικές αρχές, όπως της Δούρου και του Ψινάκη «που κάνουν ενέργειες και διαθέτουν χρήματα για το κεφάλαιο, ενώ για τις λαϊκές ανάγκες η στρόφιγγα είναι κλειστή. Σήμερα οι νέοι μας και οι υπόλοιπου κάτοικοι του δήμου Μαραθώνα που παρασύρθηκαν από τον manager και τα "φούμαρα" που ακούγονταν ότι "ο Μαραθώνας θα γίνει Μονακό" ξέρουν πια.

Κοκκινίζουμε τις κάλπες, με το κόκκινο της ελπίδας και της προοπτικής, ισχυροποιούμε παντού το ΚΚΕ και τη "Λαϊκή Συσπείρωση" για να δυναμώσουν οι αγώνες και οι διεκδικήσεις για τις λαϊκές μας ανάγκες. Αυτοί δεν αλλάζουν, εμείς πρέπει να τους αλλάξουμε και αυτή τη μάχη δίνουμε και στον τόπο μας, δίνουμε τη μάχη της ανατροπής».

ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ :


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ
23 χρονών
 
Φοιτητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Συμμετέχει στο σύλλογο της σχόλης του μέσα από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (Μ.Α.Σ.) ενώ παράλληλα εργάζεται ως παραγωγός αγροτικών προϊόντων.


ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΛΑΡΙΝΟΥ
23 χρονών


Φοιτήτρια στο τμήμα οίνου, αμπέλου και ποτών στο πανεπιστήμιο δυτικής Αττικής και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.



ΗΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
22 χρονών


Φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών του Εθνικού & Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται σε οικογενειακή επιχείρηση.





ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ :

ΗΛΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
49 χρονών


Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό τομέα, στο κλάδο των ηλεκτρομηχανολογικών έργων. Είναι μέλος του πανελλήνιου σωματείου ηλεκτρολόγων Αττικής και μέλος της ΠΑ.ΣΕ.ΒΕ. Υπήρξε αθλητής του ΑΟΒ.
«Ασχολούμαι με τα κοινά του τόπου μου αρκετά χρόνια. Αγωνίζομαι οργανωμένα για ένα καλύτερο αύριο συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.»



ΚΟΛΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ
25 χρονών


Πτυχιούχος διοίκησης επιχειρήσεων, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Πτυχιούχος πληροφορικής ECDL.
Μέλος του Οικονομικού Επιμελητήριο της Ελλάδος με δελτίο επαγγελματικής ταυτότητας ΛΟΓΙΣΤΗ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ. Εργάζεται ως συμβασιούχος στην Πολεοδομία Καπανδριτίου.




ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ (ΚΟΤΤΗΣ)
47 χρονών


Είναι πατέρας δύο παιδιών. Επαγγελματικά ασχολείται με τον αγροτικό τομέα, υπήρξε αθλητής του ΑΟΒ .
«Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά του τόπου μου με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, βλέποντας τόσα χρόνια το όμορφο χωριό μου να μαραζώνει.»






ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
27 χρονών


Είναι πτυχιούχος Φυσικής και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Ιατρική Φυσική - Ακτινοφυσική. Σήμερα σπουδάζει στην Ιατρική Σχόλη Αθηνάς για την απόκτηση δευτέρου πτυχίου.



ΚΟΛΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
50 χρονών


Επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο των κατασκευών δομικών και ηλεκτρομηχανολογικών έργων.
Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με τον χώρο του αθλητισμού ως παίκτης και διοικητικό στέλεχος στον Αθλητικό Όμιλο Βαρνάβα.
«Γνωρίζοντας τα προβλήματα του χωριού μας , αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας.»



ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΣΙΚΗ
49 χρονών


Εργάζεται σαν ασφαλιστικός πράκτορας στο Ν. Ψυχικό.
«Κινούμενη από αγάπη για το χωριό που μεγάλωσα και μοναδικό κίνητρο την εξέλιξη και πρόοδο του τόπου μας, τον αγωνα για θέματα που αφορούν τη παιδεία ,την υγεία ,την καθαριότητα, τη συγκοινωνία, αποφάσισα να είμαι υποψήφια με τη Λαϊκή Συσπείρωση.»


ΚΑΤΣΙΚΗ ΑΛΕΞΙΑ
49 χρονών


Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα 25 χρόνια.
«Παντρεμένη με τον Σταμάτη Βασίλη, 25 χρόνια ζούσαμε στην Αθήνα, στη Νέα Κυψέλη, αποφασίσαμε να επιστρέψαμε στον τόπο μας. Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά του τόπου και να προσφέρω στη βελτίωση και ανάπτυξη του.»


ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
50 χρονών


Είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Σπούδασε στο γυμνάσιο Καπανδριτίου και στο 3ο ΤΕΛ Χαλανδρίου. Εργάζεται επί σειρά ετών ως εξωτερικός συνεργάτης στον όμιλο vivartia στο κλάδο τροφίμων.
«Η αγάπη μου για τον τόπο που μεγάλωσα με παρότρυνε να ασχοληθώ ενεργά κατεβαίνοντας με τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης για να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις το καλύτερο που μπορώ για το χωριό μας. Ελπίζω με τη δύναμή σας να μου δώσετε την ευκαιρία να αγωνιστώ με τη Λαϊκή Συσπείρωση για ένα καλύτερο μέλλον του Βαρνάβα.» 


ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
57 χρονών


Ασχολείται επαγγελματικά με τον τουρισμό στον τομέα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων καθώς επίσης στον χώρο της εστίασης και του αθλητισμού.
Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και συνεχίζεται με την ενεργή παρουσία του μέχρι και σήμερα. 

Μεταξύ άλλων έχει εκλεγεί ως :
Αναπληρωτής Ταμίας στο Δ.Σ της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος με την Λαϊκή Συσπείρωση
Πρόεδρος των Βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ Πετρούπολης
2012-2015 Πρόεδρος του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Βαρνάβα 




Γεώργιος Ηλίας 
53 χρονών
 
Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Καπανδριτίου. Εργάζεται ως επαγγελματίας αγρότης και είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Παραγωγών της Β’ Λαϊκής αγοράς Πειραιά.
«Ασχολούμαι περισσότερο από δύο δεκαετίες με τα κοινά του τόπου μου γιατί πιστεύω στο κοινωνικό συμφέρον.» 





ΜΑΝΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
25 χρονών
 
Είναι απόφοιτη ΕΠΑΛ και σχόλης Αισθητικής. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος, ενώ έχει εργαστεί στο κλάδο του Εμπορίου και του Επισιτισμού.
«Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης γιατί πιστεύω πως το χωρίο μας και οι άνθρωποι του έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν μια καλύτερη καθημερινότητα στη νεολαία και τους κατοίκους του.»