Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 04/03 ΣΤΙΣ 15.30 ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Την Τετάρτη 04/03/2020, πραγματοποείται προγραμματισμένη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Η «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής» έχει ζητήσει να συζητηθεί το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και συγκεκριμένα η έναρξη λειτουργίας του ΧΥΤΑ Γραμματικού, καθώς και η επέκταση του ΧΥΤΑ Φυλής.

Οι εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα» στις Δημοτικές Ενότητες και στο Δημοτικό Συμβούλιο καλούν τους κατοίκους του Μαραθώνα να δώσουν συνέχεια στους αγώνες του προηγούμενου διαστήματος, στις πολύμορφες κινητοποιήσεις, τις παραστάσεις διαμαρτυρίας και την συλλογή υπογραφών.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα» στηρίζει τις πρωτοβουλίες μαζικών φορέων του Δήμου Μαραθώνα αλλά και της Δυτικής Αττικής, που θα παραστούν στην εν λόγω συνεδρίαση για να εκθέσουν για ακόμα μια φορά αγωνιστικά τα αιτήματά τους.

Να παρθεί πίσω η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το Γραμματικό και τη Φυλή. Όχι στην καύση των απορριμμάτων. Να αξιοποιηθεί ο χώρος του ΧΥΤΑ Γραμματικού για πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες. Οι εκλεγμένοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» καλούν τη δημοτική αρχή και τις δημοτικές ενότητες να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα γνωστοποίησης όπως και να βάλει πούλμαν για τη μετακίνηση. Να ενημερωθούν και να συμμετάσχουν οι συμπολίτες μας.