Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Δελτίο Τύπου

 

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, ο Γιάννης Γκιόκας Βουλευτής Α' Ανατολικής Αττικής του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ, ο Γιάννης Πρωτούλης Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, συναντήθηκαν στα γραφεία της κοινότητας Βαρνάβα με τον πρόεδρο της κοινότητας, από τον οποίον ενημερώθηκαν για τα προβλήματα πού δημιούργησε τις προηγούμενες μέρες η κακοκαιρία . Επισκέφτηκαν τις πληγείσες περιοχές(οδικό δυκτιο του χωριού και τον οικισμό της παραλίας).

Ο Γιάννης Γκιόκας μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Μαραθώνα κ. Τσίρκα δεσμεύτηκε ότι θα καταθέσει επερώτηση στην Βουλή προς το Υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να συνδράμει ο κρατικός μηχανισμός στην αποκατάσταση των καταστροφών.Ο Γιάννης Πρωτούλης από την πλευρά του δεσμεύτηκε πως θα καταθέσει αντίστοιχη ερώτηση προς το Περιφερειακό Συμβούλιο.
Από την τελευταία ενημέρωση που είχαμε από τον εργολάβο της περιφέρειας, ο δρόμος που ζητούσαμε επίμονα από την ανάληψη των καθηκόντων μας και ο οποίος ξεκίνησε τώρα (Βαρνάβας προς Μικροχώρι) ως δεύτερος δρόμος διαφυγής, από αύριο 21 Δεκέμβρη θα παραμείνει κλειστός,γιατί ξεκινούν οι εργασίες συντήρησης του.
Σε αυτό το στάδιο θα γίνει υποδομή με κροκάλα σε συγκεκριμένα σημεία και επίστρωση με 3Α.


Ο πρόεδρος της κοινότητας Βαρνάβα Σπυρος Ηλίας